Details van artikel 191 van 260 gevonden artikelen
Physicochemical and nutritional profiles of wild adlay (Coix lacryma-jobi Linn) accessions by GC, FTIR, and spectrophotometer
Titel:
Physicochemical and nutritional profiles of wild adlay (Coix lacryma-jobi Linn) accessions by GC, FTIR, and spectrophotometer
Auteur:
Ahmad, Rauf Liaquat, Muhammad Sammi, Shehla Al-Hawadi, Jehad S. Jahangir, Muhammad Mumtaz, Amer Khan, Imran Okla, Mohammad K. Alaraidh, Ibrahim A. AbdElgawad, Hamada Liu, Ke Harrison, Matthew Tom Saud, Shah Hassan, Shah Nawaz, Taufiq Zhu, Mo Liu, Haitao Adnan, Muhammad Sadiq, Abdul Rahman, Tanzeel Ur Asghari, Basem H. Fahad, Shah
Verschenen in:
Food chemistry. X
Paginering:
Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar:
2024
Inhoud:
Uitgever:
The Authors
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 191 van 260 gevonden artikelen