Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and correlation analysis of microbial flora and flavor profile of stinky acid, a Chinese traditional fermented condiment
 
 
Titel: Characterization and correlation analysis of microbial flora and flavor profile of stinky acid, a Chinese traditional fermented condiment
Auteur: Zhang, Zhendong
Zhao, Huijun
Zhu, Renzhi
Cheng, Shaojing
Yu, Yuanqi
Xiang, Lan
Xiang, Zhipan
Guo, Zhuang
Wang, Yurong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland