Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 176 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Modulating flavanone compound for reducing the bitterness and improving dietary fiber, physicochemical properties, and anti-adipogenesis of green yuzu powder by enzymatic hydrolysis
 
 
Titel: Modulating flavanone compound for reducing the bitterness and improving dietary fiber, physicochemical properties, and anti-adipogenesis of green yuzu powder by enzymatic hydrolysis
Auteur: Seong, Hyeon-Jun
Kim, Hayeong
Cho, Jeong-Yong
Yang, Kwang-Yeol
Nam, Seung-Hee
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 176 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland