Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 167 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Meat analogue preparation from cricket and rice powder mixtures with controlled textural and nutritional quality by freeze alignment technique
 
 
Titel: Meat analogue preparation from cricket and rice powder mixtures with controlled textural and nutritional quality by freeze alignment technique
Auteur: Nakagawa, Kyuya
Chantanuson, Ratchanon
Boonarsa, Parinya
Seephua, Nidthaya
Siriamornpun, Sirithon
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 167 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland