Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 114 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of digestibility, solubility, and surface properties of trehalose-conjugated quinoa proteins prepared via pH shifting technique
 
 
Titel: Evaluation of digestibility, solubility, and surface properties of trehalose-conjugated quinoa proteins prepared via pH shifting technique
Auteur: Alrosan, Mohammad
Almajwal, Ali Madi
Al-Qaisi, Ali
Gammoh, Sana
Alu'datt, Muhammad H.
Al Qudsi, Farah R.
Tan, Thuan-Chew
Razzak Mahmood, Ammar A.
Maghaydah, Sofyan
Al-Massad, Motasem
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 114 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland