Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the key aroma components of Pu'er tea by synergistic fermentation with three beneficial microorganisms
 
 
Titel: Analysis of the key aroma components of Pu'er tea by synergistic fermentation with three beneficial microorganisms
Auteur: Yan, Xuehang
Tian, Yang
Zhao, Feng
Wang, Ruifang
Zhou, Hongjie
Zhang, Naiming
Wang, Yuefei
Shan, Zhiguo
Zhang, Chunhua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland