Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Dandelion polysaccharides improve the emulsifying properties and antioxidant capacities of emulsions stabilized by whey protein isolate
 
 
Titel: Dandelion polysaccharides improve the emulsifying properties and antioxidant capacities of emulsions stabilized by whey protein isolate
Auteur: Han, Yujun
Li, Lianyu
Wei, Fangming
Zhang, Fengjie
Pan, Zhaoyang
Wei, Yanhui
Wang, Libo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland