Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of lipid composition and nutritional quality of yak ghee at different altitudes: A quantitative lipidomic analysis
 
 
Titel: Characterization of lipid composition and nutritional quality of yak ghee at different altitudes: A quantitative lipidomic analysis
Auteur: Yang, Feiyan
Wen, Xin
Xie, Siwei
He, Xudong
Qu, Guangfan
Zhang, Xueying
Sun, Shuguo
Luo, Zhang
Liu, Zhendong
Lin, Qinlu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland