Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 194 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Tilapia-soybean protein co-precipitates: Focus on physicochemical properties, nutritional quality, and proteomics profile
 
 
Titel: Tilapia-soybean protein co-precipitates: Focus on physicochemical properties, nutritional quality, and proteomics profile
Auteur: Liu, Qingguan
Tan, Li
Hong, Pengzhi
Liu, Huanming
Zhou, Chunxia
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 194 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland