Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 190 van 200 gevonden artikelen
 
 
  The effect of cold atmospheric plasma pretreatment on oil absorption, acrylamide content and sensory characteristics of deep-fried potato strips
 
 
Titel: The effect of cold atmospheric plasma pretreatment on oil absorption, acrylamide content and sensory characteristics of deep-fried potato strips
Auteur: Nateghi, Leila
Hosseini, Elahesadat
Fakheri, Mohammad Ali
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 190 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland