Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 161 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Regulating effects of low salt dry-curing pre-treatment on microbiota, biochemical changes and flavour precursors of grass carp (Ctenopharyngodon idella) fillets during storage at 4 °C
 
 
Titel: Regulating effects of low salt dry-curing pre-treatment on microbiota, biochemical changes and flavour precursors of grass carp (Ctenopharyngodon idella) fillets during storage at 4 °C
Auteur: Liang, Qingxi
Hu, Xiangfei
Zhong, Bizhen
Huang, Xiaoliang
Wang, Hui
Yu, Chengwei
Tu, Zongcai
Li, Jinlin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 161 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland