Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 140 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Novel Pickering emulsion stabilized by glycosylated whey protein isolate: Characterization, stability, and curcumin bioaccessibility
 
 
Titel: Novel Pickering emulsion stabilized by glycosylated whey protein isolate: Characterization, stability, and curcumin bioaccessibility
Auteur: Li, Di
Jiang, Yujun
Shi, Jia
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 140 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland