Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Application of γ-aminobutyric acid improves the postharvest marketability of strawberry by maintaining fruit quality and enhancing antioxidant system
 
 
Titel: Application of γ-aminobutyric acid improves the postharvest marketability of strawberry by maintaining fruit quality and enhancing antioxidant system
Auteur: Zhang, Yunting
Lin, Bangyu
Tang, Guohao
Chen, Yan
Deng, Meiyi
Lin, Yuanxiu
Li, Mengyao
He, Wen
Wang, Yan
Zhang, Yong
Luo, Ya
Chen, Qing
Wang, Xiaorong
Tang, Haoru
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland