Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Improving the aging aroma profiles of Italian Riesling and Petit Verdot Wines: Impact of spontaneous and inoculated fermentation processes
 
 
Titel: Improving the aging aroma profiles of Italian Riesling and Petit Verdot Wines: Impact of spontaneous and inoculated fermentation processes
Auteur: Wang, Lin
Yin, Haining
Shao, Xuedong
Zhang, Zhengwen
Zhong, Xiaomin
Wei, Ruteng
Ding, Yinting
Wang, Hua
Li, Hua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland