Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Identification of key phenolic compounds for alleviating gouty inflammation in edible chrysanthemums based on spectrum-effect relationship analyses
 
 
Titel: Identification of key phenolic compounds for alleviating gouty inflammation in edible chrysanthemums based on spectrum-effect relationship analyses
Auteur: Huang, Yuting
Tao, Mingfang
Li, Rong
Liang, Fuqiang
Xu, Tingting
Zhong, Qiang
Yuan, Yanan
Wu, Ting
Pan, Siyi
Xu, Xiaoyun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland