Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Humidity-controlled heat treatment of fresh spinach noodles for color preservation and storage quality improvement
 
 
Titel: Humidity-controlled heat treatment of fresh spinach noodles for color preservation and storage quality improvement
Auteur: Xing, Jun-jie
Cheng, Ling-ling
Feng, Shuai
Guo, Xiao-na
Zhu, Ke-xue
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland