Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Flavor and sensory profile of Chinese traditional fish noodles produced by different silver carp (hypophthalmichthys molitrix) mince ingredients
 
 
Titel: Flavor and sensory profile of Chinese traditional fish noodles produced by different silver carp (hypophthalmichthys molitrix) mince ingredients
Auteur: Zhou, Hongyu
Hu, Zhiwei
Liu, Youming
Xiong, Shanbai
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland