Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the formation of a transparent fat portion in bacon after heating based on physicochemical characteristics and microstructure
 
 
Titel: Exploring the formation of a transparent fat portion in bacon after heating based on physicochemical characteristics and microstructure
Auteur: Wu, Han
He, Zhifei
Yang, Li
Li, Hongjun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland