Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Excipient emulsion prepared with pectin and sodium caseinate to improve the bioaccessibility of carotenoids in mandarin juice: The effect of emulsifier and polymer concentration
 
 
Titel: Excipient emulsion prepared with pectin and sodium caseinate to improve the bioaccessibility of carotenoids in mandarin juice: The effect of emulsifier and polymer concentration
Auteur: Yang, Jinyan
Fan, Hekai
Jiang, Bing
Li, Ruoxuan
Fan, Jiangtao
Li, Bowen
Ge, Jinjiang
Pan, Siyi
Liu, Fengxia
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland