Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Effects of tea polyphenols and tertiary butylhydroquinone on quality of palm oils and losses of endogenous vitamin E during batch frying and oxidative stability of fried instant noodles
 
 
Titel: Effects of tea polyphenols and tertiary butylhydroquinone on quality of palm oils and losses of endogenous vitamin E during batch frying and oxidative stability of fried instant noodles
Auteur: Li, Jun
Yuan, Fangbo
Teng, Jiayou
Li, Fang
Zhou, Penghui
Bi, Yanlan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland