Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Analysis and comparison of the quality and flavour of traditional and conventional dry sausages collected from northeast China
 
 
Titel: Analysis and comparison of the quality and flavour of traditional and conventional dry sausages collected from northeast China
Auteur: Wang, Huiping
Sui, Yumeng
Liu, Jiaqi
Kong, Baohua
Li, Huiyao
Qin, Ligang
Chen, Qian
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland