Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Effects of blackberry (Rubus spp.) polysaccharide on the structure and thermal behavior of the myofibrillar protein of chicken breast meat
 
 
Titel: Effects of blackberry (Rubus spp.) polysaccharide on the structure and thermal behavior of the myofibrillar protein of chicken breast meat
Auteur: Teng, Hui
He, Yuanju
Fu, Lingyun
Xiong, Huaxing
Lu, Minxin
Zhang, Chang
Ai, Chao
Cao, Hui
Zhong, Saiyi
Chen, Lei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland