Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Effects of adding milk to fermented black mulberry (Morus nigra L.) juice on its antioxidant activity in C2C12 cells and changes in volatile flavor compounds during storage
 
 
Titel: Effects of adding milk to fermented black mulberry (Morus nigra L.) juice on its antioxidant activity in C2C12 cells and changes in volatile flavor compounds during storage
Auteur: Lv, Mingshan
Liu, Xiaolu
Chen, Keping
Aihaiti, Aihemaitijiang
maimaitiyiming, Ruxianguli
Xing, Jun
Yin, Xuefeng
Zheng, Li
Jiao, Fangfang
Wang, Liang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland