Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Differences in the quality of black tea (Camellia sinensis var. Yinghong No. 9) in different seasons and the underlying factors
 
 
Titel: Differences in the quality of black tea (Camellia sinensis var. Yinghong No. 9) in different seasons and the underlying factors
Auteur: Liu, Chengshun
Li, Jianlong
Li, Hanxiang
Xue, Jinghua
Wang, Miao
Jian, Guotai
Zhu, Chen
Zeng, Lanting
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland