Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Allergenicity evaluation of fermented milk prepared by co-fermentation of Lactobacillus plantarum 7-2 and commercial starters after in vitro digestive
 
 
Titel: Allergenicity evaluation of fermented milk prepared by co-fermentation of Lactobacillus plantarum 7-2 and commercial starters after in vitro digestive
Auteur: Xu, Yunpeng
Wang, Hongxin
Mu, Guangqing
Zhu, Xuemei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland