Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma compounds in Chinese smoked duck by SAFE-GC-O-MS and aroma-recombination experiments
 
 
Titel: Characterization of key aroma compounds in Chinese smoked duck by SAFE-GC-O-MS and aroma-recombination experiments
Auteur: Liu, Huan
Li, Jingyu
Hamid, Nazimah
Li, Junke
Sun, Xuemei
Wang, Fang
Liu, Dengyong
Ma, Qianli
Sun, Shuyang
Gong, Hansheng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland