Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 153 van 169 gevonden artikelen
 
 
  The effect of essential oil of Zataria multiflora incorporated chitosan (free form and Pickering emulsion) on microbial, chemical and sensory characteristics in salmon (Salmo trutta)
 
 
Titel: The effect of essential oil of Zataria multiflora incorporated chitosan (free form and Pickering emulsion) on microbial, chemical and sensory characteristics in salmon (Salmo trutta)
Auteur: Zomorodian, Nooshin
Javanshir, Shahrzad
Shariatifar, Nabi
Rostamnia, Sadegh
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 153 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland