Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 141 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Soluble sugar and organic acid composition and flavor evaluation of Chinese cherry fruits
 
 
Titel: Soluble sugar and organic acid composition and flavor evaluation of Chinese cherry fruits
Auteur: Zhou, Jingting
Yang, Shuaiwei
Ma, Yan
Liu, Zhenshan
Tu, Hongxia
Wang, Hao
Zhang, Jing
Chen, Qing
He, Wen
Li, Mengyao
Lin, Yuanxiu
Zhang, Yunting
Wu, Zhiwei
Zhang, Yong
Luo, Ya
Tang, Haoru
Wang, Yan
Wang, Xiaorong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 141 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland