Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 127 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Potential of hydrolyzed wheat protein in soy-based meat analogues: Rheological, textural and functional properties
 
 
Titel: Potential of hydrolyzed wheat protein in soy-based meat analogues: Rheological, textural and functional properties
Auteur: Zhang, Xin
Zhao, Yu
Zhang, Tianyi
Zhang, Yan
Jiang, Lianzhou
Sui, Xiaonan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 127 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland