Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 110 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Long-term straw return improves cooked indica rice texture by altering starch structural, physicochemical properties in South China
 
 
Titel: Long-term straw return improves cooked indica rice texture by altering starch structural, physicochemical properties in South China
Auteur: Yang, Shiqi
Chen, Liming
Xiong, Ruoyu
Jiang, Jiliang
Liu, Youqing
Tan, Xueming
Liu, Taoju
Zeng, Yongjun
Pan, Xiaohua
Zeng, Yanhua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 110 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland