Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Isolation, characterization, and fermentation potential of coagulase-negative Staphylococci with taste-enhancing properties from Chinese traditional bacon
 
 
Titel: Isolation, characterization, and fermentation potential of coagulase-negative Staphylococci with taste-enhancing properties from Chinese traditional bacon
Auteur: Yang, Li
Li, Hongjun
Wu, Han
Liu, Shuyun
Su, Chang
He, Zhifei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland