Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 169 gevonden artikelen
 
 
  A combination of commercial and traditional food-source-derived enzymatic treatment acts as a potential tool to produce functional yuzu (Citrus junos) powder
 
 
Titel: A combination of commercial and traditional food-source-derived enzymatic treatment acts as a potential tool to produce functional yuzu (Citrus junos) powder
Auteur: Jeong, Hana
Rani Das, Protiva
Kim, Hayeong
Im, Ae Eun
Lee, Bo-Bae
Yang, Kwang-Yeol
Nam, Seung-Hee
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 169 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland