Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of egg white protein film incorporated with epigallocatechin gallate and its application on pork preservation
 
 
Titel: Preparation and characterization of egg white protein film incorporated with epigallocatechin gallate and its application on pork preservation
Auteur: Wu, Yue
Wang, Yuemeng
Lv, Jianhao
Jiao, Han
Liu, Jiahan
Feng, Wenhui
Sun, Chengfeng
Li, Xin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland