Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Manufacture and characterization of a novel dairy-free quinoa yogurt fermented by modified commercial starter with Weissella confusa
 
 
Titel: Manufacture and characterization of a novel dairy-free quinoa yogurt fermented by modified commercial starter with Weissella confusa
Auteur: Liu, Yongyong
Huang, Kai
Zhang, Yu
Cao, Hongwei
Luo, Da-ke
Yi, Cuiping
Guan, Xiao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland