Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Identification of dominant functional microbes that contribute to the characteristic aroma of Msalais, traditional wine fermented from boiled local grape juice in China
 
 
Titel: Identification of dominant functional microbes that contribute to the characteristic aroma of Msalais, traditional wine fermented from boiled local grape juice in China
Auteur: Zhu, Li-Xia
Wang, Hui
Han, Pei-jie
Lan, Yi-Bin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland