Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Fructo-oligosaccharide enhanced bioavailability of polyglycosylated anthocyanins from red radish via regulating gut microbiota in mice
 
 
Titel: Fructo-oligosaccharide enhanced bioavailability of polyglycosylated anthocyanins from red radish via regulating gut microbiota in mice
Auteur: Li, Wenfeng
Zhang, Wanjie
Fan, Xin
Xu, Hai
Yuan, Hong
Wang, Yimeng
Yang, Rui
Tian, Hua
Wu, Yinmei
Yang, Hongyan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland