Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 121 van 128 gevonden artikelen
 
 
  The regulation of key flavor of traditional fermented food by microbial metabolism: A review
 
 
Titel: The regulation of key flavor of traditional fermented food by microbial metabolism: A review
Auteur: Zhang, Ke
Zhang, Ting-Ting
Guo, Ren-Rong
Ye, Quan
Zhao, Hui-Lin
Huang, Xu-Hui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 121 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland