Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Structural analysis, nutritional evaluation, and flavor characterization of parched rice made from proso millet
 
 
Titel: Structural analysis, nutritional evaluation, and flavor characterization of parched rice made from proso millet
Auteur: Zhu, Yulian
Xie, Fei
Ren, Jing
Jiang, Fan
Zhao, Ning
Du, Shuang-kui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland