Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Soy protein interactions with polyphenols: Structural and functional changes in natural and cationized forms
 
 
Titel: Soy protein interactions with polyphenols: Structural and functional changes in natural and cationized forms
Auteur: Yan, Shizhang
Wang, Qi
Yu, Jiaye
Li, Yang
Qi, Baokun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland