Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of analytical method for three azo dyes in processed milk and cheese using HPLC-PDA
 
 
Titel: Improvement of analytical method for three azo dyes in processed milk and cheese using HPLC-PDA
Auteur: Lee, Se-Jeong
Han, Xionggao
Men, Xiao
Oh, Geon
Choi, Sun-Il
Lee, Ok-Hwan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland