Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Behavior of protein-polysaccharide conjugate-stabilized food emulsions under various destabilization conditions
 
 
Titel: Behavior of protein-polysaccharide conjugate-stabilized food emulsions under various destabilization conditions
Auteur: Nooshkam, Majid
Varidi, Mehdi
Zareie, Zahra
Alkobeisi, Fatemeh
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland