Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Structural changes of starch under different milling degrees affect the cooking and textural properties of rice
 
 
Titel: Structural changes of starch under different milling degrees affect the cooking and textural properties of rice
Auteur: Zhang, Yu
Li, Fan
Huang, Kai
Li, Sen
Cao, Hongwei
Xie, Jian
Guan, Xiao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland