Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring the oxidation process of soybean oil during deep-frying of fish cakes with 1H nuclear magnetic resonance
 
 
Titel: Monitoring the oxidation process of soybean oil during deep-frying of fish cakes with 1H nuclear magnetic resonance
Auteur: Hu, Benlun
Wu, Runlin
Sun, Jingwen
Shi, Haonan
Jia, Caihua
Liu, Ru
Rong, Jianhua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland