Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of changes in proteomes of beef exudate and meat quality attributes during wet-aging
 
 
Titel: Investigation of changes in proteomes of beef exudate and meat quality attributes during wet-aging
Auteur: Yu, Qianqian
Li, Shimeng
Cheng, Bei
Brad Kim, Yuan H.
Sun, Chengfeng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland