Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Effects of tea branch liquid smoke on oxidation and structure of myofibrillar protein derived from pork tenderloin during curing
 
 
Titel: Effects of tea branch liquid smoke on oxidation and structure of myofibrillar protein derived from pork tenderloin during curing
Auteur: Huang, Yanpei
Zhou, Ying
Liu, Yuanyuan
Wan, Jing
Hu, Ping
Liu, Linggao
Li, Mingming
Zhou, Yeling
Gu, Sha
Chen, Dan
Hu, Bokai
Hu, Ke
Zhu, Qiujin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Guizhou University
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland