Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Effect of moderate electric field voltage on the quality and heat transfer characteristics of potato strips during deep-frying process
 
 
Titel: Effect of moderate electric field voltage on the quality and heat transfer characteristics of potato strips during deep-frying process
Auteur: Huang, Xiaoyu
You, Yue
Karrar, Emad
Zhang, Hui
Jin, Qingzhe
Wu, Gangcheng
Wang, Xingguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland