Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Capturing the impact of oral processing behavior and bolus formation on the dynamic sensory perception and composition of steamed sturgeon meat
 
 
Titel: Capturing the impact of oral processing behavior and bolus formation on the dynamic sensory perception and composition of steamed sturgeon meat
Auteur: Qian, Siyu
Liu, Kang
Wang, Jinlin
Bai, Fan
Gao, Ruichang
Zeng, Mingyong
Wu, Jihong
Zhao, Yuanhui
Xu, Xinxing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland