Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 70 gevonden artikelen
 
 
  W/o/w multiple emulsions: A novel trend in functional ice cream preparations?
 
 
Titel: W/o/w multiple emulsions: A novel trend in functional ice cream preparations?
Auteur: Klojdová, Iveta
Stathopoulos, Constantinos
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland