Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Transglutaminase treatment and pH shifting to manipulate physicochemical properties and formation mechanism of cubic fat substitutes
 
 
Titel: Transglutaminase treatment and pH shifting to manipulate physicochemical properties and formation mechanism of cubic fat substitutes
Auteur: Huang, Lu
Zhao, Di
Wang, Yong
Li, He
Zhou, Haochun
Liu, Xinqi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland