Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Reducing the potential allergenicity of amandin through binding to (−)-epigallocatechin gallate
 
 
Titel: Reducing the potential allergenicity of amandin through binding to (−)-epigallocatechin gallate
Auteur: Luo, Xin
Lu, Jiankang
Wu, Yongyan
Duan, Wenshan
An, Fengping
Huang, Qun
Chen, Lei
Wei, Shaofeng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland